Als ondernemer heb je genoeg aan je hoofd

Wij begrijpen dat jij als ondernemer, een bedrijf moet runnen. Je hebt al duizend en één dingen aan je hoofd. Zoals misschien een team van mensen aansturen, de boekhouding bijwerken, bestellingen plaatsen of leveren en dan ook natuurlijk je klanten die goed geholpen moeten worden. Als ondernemer ben jij nooit klaar met werken. En de ICT voor jouw bedrijf? Dat is voor jou bijzaak. Dat moet gewoon werken. Dat vinden wij ook. Jouw ICT-omgeving, dat is onze zorg. Wij zorgen dat het geregeld wordt, zodat jij verder kan met waar jij goed in bentMet ons hechte team van ICT-specialisten en een no-nonsens aanpak leveren wij resultaten waarop jij kan bouwen. 

Jouw ICT? Onze zorg

In 4 stappen naar het beste resultaat

Kom jij voor het eerst bij ons met een vraag? Dan lopen we een aantal stappen door om het beste resultaat te bereiken. Met 91% van onze klanten werken we al jaren samen. Wij waarderen een lange, duurzame relatie met wederzijds vertrouwen en respect. Daarom nemen wij de tijd om persoonlijk kennis te maken met jou en jouw bedrijf. Zo kunnen we rustig alle verwachtingen en wensen doornemen.

1. Kennismaken 

We nemen de tijd om persoonlijk kennis te maken met jou en met jouw bedrijf. Want wij gaan ervan uit dat we een poosje met elkaar op gaan trekken. 

Want wij gaan ervan uit dat we een lange, duurzame relatie met elkaar aangaat. Daar willen wij investeren om basis van vertrouwen te groeien.  

2. Inventarisatie 

Wij komen langs. Bij jou op locatie. Zo zien wij goed wat jij bedoelt. Daarna kijken we naar de organisatie van jouw bedrijf. Welke systemen worden gebruikt en waarom? Daardoor leren wij begrijpen welke achterliggende keuzes er zijn gemaakt. En leren wij hoe het werkt bij jou. Daarnaast kijken wij hoe ICT jou verder kan helpen, zodat jouw werkproces zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk gaat. 

3. Voorstel 

Wij maken samen jou een realistisch voorstel, passend binnen jouw bedrijf en budgetEen voorstel compleet met onze visie met een plan van aanpak voor het beste resultaat. Zo gaan wij het doen en waarom. Daardoor weet jij altijd waar jij aan toe bent. 

4. Implementatie 

Wij bestellen de benodigde materialen en/of diensten. Daarna zorgen wij ervoor dat het geïnstalleerd wordt en dat het werkt. Hebben wij hardware geïnstalleerd? Dan koppelen we dat, indien gewenst, meteen aan onze realtime monitoringsysteem. Zodat wij in de gaten kunnen houden of alles werkt zoals we hadden bedacht. Jouw ICT? Onze zorg.