Altijd stabiel: systeembeheer op maat

Met systeembeheer op maat, zorg je ervoor dat iedereen prettig kan werken. Met veilige en gebruiksvriendelijke ingerichte systemen, software en persoonlijke werkplekken werk je op rolletjes. Je hebt geen last van virussen, of gebrek aan schijfruimte en je back-ups worden dagelijks automatisch gedraaid en real-time gecontroleerd. Alle software is up-to-date, waardoor de veiligheid tiptop in orde is. Jij kan doen waar je goed in bent. En de ICT? Dat werkt zoals het moet. Geruisloos, onmerkbaar en soepel. Toch onverhoopt een storing? Dan bel je je vaste systeembeheerder, die jouw bedrijf van gort tot haver kent. Klinkt dit als muziek in je oren? Glas IT regelt jouw systeembeheer op maat! 

Perfect passend systeembeheer van Glas IT

Glas IT beheert zorgvuldig jouw systeem met maatwerk. Want, elke organisatie is anders, met wensen en eisen die specifiek voor die organisatie gelden. 

Wij werken met vaste gezichten en aanspreekpunten voor jouw onderneming. Zo heb je bij ons een persoonlijke systeembeheerder. Jouw persoonlijke systeembeheerder weet precies hoe het systeem bij jou eruit ziet en hoe het is ingericht. Hierdoor word je snel en vakkundig geholpen, waardoor jij en je medewerkers weer vlot verder kunnen. 

Wij hebben door en door kennis van bedrijfsprocessen en kunnen daardoor actief mee denken. Wij delen de nieuwste inzichten en technologieën met je, zodat jij je ICT voor je kan laten werken in plaats van tegen je. Daarnaast heb je met onze service abonnementen altijd ondersteuning die bij jou past.  

Proactief systeembeheer van Glas IT voorkomt problemen

De alarmbellen gingen af bij ons op het kantoor van Glas IT. Volgens ons systeem was een klant offline. Ze hadden geen internet en ook de server gaf geen reactie. We bellen de klant, een keuken ontwerpstudio om het te checken. Zijzelf hadden nog niets gemerkt. De buren waren aan het verbouwen en dat maakte veel lawaai. Haastig lopen ze naar de serverruimte en zien ze tot hun grote schrik, de serverkast op de grond liggen. De verbouwing van de buren had schade aan de muur veroorzaakt waardoor de serverkast was omgevallen. Glas IT voerde met spoed reparaties uit, waardoor de ontwerpstudio weer snel verder kon werken. 

 

“Wij hadden al een paar dagen overlast van verbouwing van de buren. Het maakte zoveel lawaai, dat we soms onszelf niet konden horen denken. We hadden nog niet gemerkt dat we offline waren, totdat we het telefoontje van Glas IT kregen. Zij hadden een melding gekregen dat er bij ons een storing was. En zij hadden gelijk! Dankzij het alerte systeembeheer van Glas IT waren wij snel weer online. Dat heeft ons heel veel ellende bespaard.” 

Eigenaar Keuken ontwerpstudio