ALTIJD TOEGANG
Werken in de cloud

Met werken in de Cloud staan je bestanden nooit meer op een verkeerde plek. Je kan altijd bij je bestanden. Het is altijd veilig en up-to-date. Daarnaast regelen wij ook automatische backups, een eigen server of webhosting. Glas IT controleert continu of alles goed gaat, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

ALTIJD VERBINDING
Betrouwbaar en stabiel netwerk

Met een betrouwbaar en stabiel netwerk werk je moeiteloos. Geniet bijvoorbeeld van een sterk wifi bereik binnen je hele bedrijf. Toch onverhoopt een storing? Geen probleem, bij Glas IT heb je direct telefonisch contact met iemand die je verder kan helpen.

ALTIJD TELEFONIE
VOIP

Met VOIP heb je de meest geavanceerde telefooncentrale voor je bedrijf. Wij zorgen dat je altijd bereikbaar kan zijn via het telefoonnummer van je bedrijf, waar jij ook bent. VOIP is flexibel, schaalbaar en kosten efficiënt. Of je liever je smartphone, je vaste toestel of zelfs je computer ervoor wilt gebruiken: het kan allemaal.

ALTIJD STABIEL
Systeembeheer op maat

Glas IT grijpt in voordat er een probleem ontstaat, bijvoorbeeld met automatische updates voor werkplekken en servers. Ook thuis werk je altijd veilig door de beveiligde VPN verbinding. En daarnaast houden wij de anti-virus scanners nauwlettend in de gaten.