Altijd verbinding: betrouwbaar en stabiel netwerk

Met een betrouwbaar en stabiel netwerk werk je moeiteloos. Geniet bijvoorbeeld van een sterk wifi bereik binnen je hele bedrijf. Zelfs als je een keer op een andere plek gaat zitten, kan je eenvoudig bij alle bestanden op de server. Het is alsof je een netwerkkabel ingeplugd hebt. Zo snel en betrouwbaar is de verbinding. Wil je een printje maken? Geen probleem! Je kan printen van je telefoonlaptop of tablet. Het maakt niet uit waar je bent in je bedrijf. Een betrouwbaar en stabiel netwerk zorgt dat jij en je medewerkers makkelijk kan werken. 

Glas IT zorgt voor een netwerk waarop je kan bouwen

Soepel, krachtig en een betrouwbaar netwerk, zodat jij moeiteloos werkt. Glas IT doet hiervoor een uitgebreid onderzoek op locatie. We kijken en testen wat er nodig is voor een uitstekend ontvangstJouw wensen en omstandigheden bepalen de beste techniek voor een optimaal resultaat. Wordt het glasvezel, VDSL of 4G?  

Glas IT maakt een uitgebreide planning, zodat je weet welke werkzaamheden wanneer  

uitgevoerd worden. Bij een netwerkinstallatie bestellen wij de benodigde producten. Deze testen wij eerst uitvoerig, door een voorinstallatie te doen bij ons op kantoor. Pas wanneer wij tevreden zijn, wordt dat geplaatst bij jou. Zo weet je zeker dat je altijd zo vlot mogelijk aan de slag kan. 

Glas IT levert feilloos draadloos bereik

Een restauranteigenaar had op zijn terras slecht wifi bereik, waardoor het digitaal opnemen van bestellingen niet lukte. Het zorgde voor veel frustratie bij de bediening, maar ook bij zijn gasten. Bestellingen kwamen niet goed aan of werden verkeerd bezorgd. Glas IT heeft met een onderzoek op locatie gekeken wat er nodig was voor een sterk bereik. Samen met de eigenaar hebben we de wensen en mogelijkheden in kaart gebracht. Daarna hebben we het benodigde netwerk secuur aangelegd voor een feilloos, draadloos bereik.